Hotell på Koh Kradan

Koh Kradan har ett begränsat men trevligt utbud av hotell och resorter av olika prisklasser. Något man bör tänka på när man ska bo på Koh Kradan är att det lätt blir fullbokat på hotellen under högsäsong vilket gör att man bör boka hotell innan man beger sig till ön för att försäkra sig om att det finns rum. För mer information om hotell på Koh Kradan och närliggande öar besök destinationthailand.nu


Reef Resort

Reef Resort ligger I början på av stranden på Koh Kradans östra sida och är ett populärt hotel på ön. Hotellets rum är av god stanard och hotellet erbjuder gratis wi-fi på rummen. Hotellet har även en pool samt en trevlig trädgård.


Kradan Island Resort

Kradan Island Resort erbjuder boende I enklare bungalows till bra priser, resorten ligger en bit ovanför Reef Resort på Koh Kradans östra sida och erbjuder även gratis wi-fi. Resorten har även en restaurang.


Coral Garden Resort

Coral Garden Resort ligger mellan Reef Resort och Kradan Island Resort på Koh Kradans östra sida. Resorten erbjuder trevliga bungalows med bara några meter till stranden. Hotellet har endast 8 bungalows så det rekommenderas att boka i förväg om man vill försäkra sig att bo här. Både wi-fi och frukost ingår under vistelsen på resorten.


The Sevenseas Resort

The Sevenseas Resort ligger en bit söder om Reef Resort och är det populäraste och mest välkända hotellet på ön. Resorten erbjuder boende i lyxiga bungalows direkt på stranden. Med ett fullständigt spa, en restaurang och bar samt en utomhuspool har The Sevenseas Resort allt man kan tänkas behöva för en lyckad semester på Koh Kradan. Frukost och wi-fi ingår under vistelsen.


Koh Kradan

Här hittar du information och inspiration om den lilla ön Koh Kradan söder om Koh Lanta i Thailand, Välkommen!

Gilla oss på Facebook!

Nyhetsbrev

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)